Als je een babytje krijgt, vliegen de luiers er doorheen. De eerste weken kun je het misschien redden met de luiertaart die je hebt gehad maar uiteindelijk zullen het toch (voor de komende jaren) vaste kosten worden. Dure grap kan het worden!

Luier aanbiedingen

Gelukkig zijn er verschillende websites die helpen met het vergelijk van de prijzen, of die je nieuwsbrieven sturen met de aanbiedingen/reclame acties van deze week. Erg handig voor de portemonnee. Zie bijvoorbeeld:

 • Luierinfo.nl – Hebben een handige en duidelijke wekelijkse nieuwsbrief met de beste aanbiedingen. Geven ook gelijk de kortingspercentages erbij.
 • Degoedkoopsteluiers.nl – Hebben makkelijke overzichten van de prijzen in verschillende winkels, ook van luierdoekjes en babymelk. Je kunt het makkelijk soorteren per merk
 • Luiersaanbieding.nl – Een overzicht van de goedkoopste luiers makkelijke online verkrijgbaar. Gewoon thuis bezorgd dus!
 • Goedkopeluiersaanbieding.nl – En nog een handig overzicht van de goedkoopste luiers

3 REACTIES

 1. Hoi Serita,

  Wij zijn ook een leuke luiervergelijker gestart. Lezers kunnen zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en krijgen dan iedere zondag de beste luier aanbiedingen in hun mailbox. Ik zou het erg leuk vinden als je ons ook wilt noemen op je site.

  Alvast bedankt,
  Amanda

 2. Beste Serita,

  Leuk overzicht van websites die luiers aanbiedingen presenteren. Dat doen wij namelijk ook.
  Zou je ons willen opnemen in het artikel? Onze site is altijd actueel.
  Alvast zeer bedankt.

  Groeten Lieke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here